donderdag 11 september 2014

1500ste

 Vlaggen! Champagne uit F1-grote flessen laten spuiten. Dansje maken. En verder met de bosmaaier .... straks. Bingo! Done it. Nooit een doel geweest. Desondanks prettig het te passeren. Zoiets als 50 worden. Misschien nog wel leuker, want die 1500 kunnen makkelijk(er) herhaald worden, dat is met de jaren toch wat minder waarschijnlijk.

 Nog steeds geen echte 'break' in het systeem zichtbaar al barst het huidige blog van de inhoudelijke scheuren. Er hangt iets in de lucht. Een idee, dat ik wel vaker heb en meestal onopgemerkt weer verdwijnt ook. Zelfs achteraf is het zelden mogelijk om aan te geven, wat het gevoel veroorzaakt zou moeten of kunnen hebben. Misschien is het steeds hetzelfde gevoel en de boel nog steeds hangende. Zoiets als met de verkoop.

 Een vooruitblik zal ik laten zitten net zoals het terugblikken, al hoort het bijna bij momenten als deze. Wat voorbij is, is geweest en mag vergeten worden. Wat komen gaat, zullen we vanzelf zien passeren en op zijn tijdelijke waarde schatten. Eerst vandaag en dan morgen pas. Zo zal het nog dagen, weken, misschien zelfs maanden gaan. Kijk en huiver van de alledaagsheid van het geleuter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten