zaterdag 13 september 2014

Bedkant

 Ik gooi d'r nog een tegenaan. Niet goed, maar de laatste. Wat vandaag teveel is, plaveit de weg  van morgen. Mag ik hopen tenminste. We zullen het effect morgen kunnen bewonderen, dat is een ding dat zeker is. Voor vandaag is het leed geleden, de shit gescheten. Hebben het gehad en voor deze keer zal ik het woordje 'mooi' weglaten. Het was me m'n daggie wel en ik ben blij, dat ik tussen de bijna schone bedovertrekken kan glijden. Ff  heen en weer onder de douche en de bedervaring intensiveert met een factor 4 qua kwadraat.

 Ik kan de dag nogmaals gaan recapituleren, maar heb dat, denk ik, al genoegzaam gedaan. Ik ga me in feesten storten, dwalen door immense supermarkten en andere, van gangen vergeven gebouwen, vrouwen pareren die enkel maar dat ene willen en zien hoe ik de nachtelijke onderbrekingen meester. Ik en mezelf verschillen nog weleens in de aanpak van zaken. en als er iets vervelend is 's nachts, dan is het het gemarchandeer om wat nou op welke manier het beste door wie kan worden aangepakt. Gelukkig blijven hierbij tegenwoordig de ambulances buiten schot, maar dat is anders geweest.

 D'r is zoveel anders tegenwoordig, en zelfs domweg beter. Waarom kan dan ene resterende restje niet ook afgehandelde worden??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten