dinsdag 16 september 2014

Terraswerk

 Het puffen en kreunen met terraszitten beloond. Blij dat ik niet de autosleutels vergeten was. Had gekund. Ook aan het onderdeeltje van de grasmaaier gedacht .... 32,50 euro voor een doorzichtig plastic schroefdop ter afsluiting en controle van de 'versnellingsbak' van het hydraulische deel. Volgens mij kan ik de volgende keer net zo goed een RR aanschaffen om gras te maaien. Die komen de onderdelen tenminste nog brengen. Sodeju wat een prijs.

 Op het terras van een van de laatste mooie zomerdagen genoten. A.s. weekend neemt de herfst het roer over. Hoeft niet verkeerd uit te pakken, al doet de zon de komende dagen een stap terug. Enige compensatie voor de nou niet speciaal zomerse zomer zou niet gek zijn. Maar eerst buien. De boeren trekken de gemaaide akkers open, dus dat weerbericht klopt. Zien dat we nog het een en ander aan gras gemaaid krijgen.

 Hebben het dit jaar ondanks al het heen en weer, de onverminderde dwarsliggerij en het gemopper per saldo beter gedaan dan vorig jaar. Nog steeds vooruitgang, bedacht ik me. En daar heb ik er een op genomen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten