dinsdag 23 september 2014

Flexwerk

 Welgeteld anderhalve dag werk en de koffer is leeg. Alle meegesleepte stopcontacten, schakelaars, inbouwmodules en afdekplaatjes zijn geplaats en voor zover mogelijk aangesloten. En het belangrijkste vergeten ..... mijn trekveer. Van het spul hier heb ik er al twee naar de Filistijnen geholpen. En wat nog moet gebeuren is allemaal 5 of 6 draden die er in één keer doorheen moeten. Dat gaat met het lokale gereedschap niet lukken. Stom als je jezelf veroordeelt tot duimendraaien.

 Dan maar met de kleuren aan de slag. Zien of iets in de buurt komt van de al maanden geleden gekozen combi's. Iedere firma zijn eigen mengwaaier met een ontmoedigende hoeveelheid kleurverschillen. Het enige leuke zijn de wonderlijke namen, die men voor iedere kleurtint heeft bedacht. Het is dan weliswaar 118B04 voor de mixer, maar het is ook "Tweety". Geel dus, voor de associatief minder begaafden op deze wereld. Of voor hen die Tweety niet kennen, natuurlijk.

 Ok, dan is er gekozen. Nu afwachten wat uiteindelijk in de potjes zit. Want leuk natuurlijk al die keuzemogelijkheden. Helaas houdt de mixer er zo zijn eigen ideeën op na.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten