vrijdag 5 september 2014

Patronen

 In een halve dag afgehandeld wat elders na bijna twee maanden en een berg eigen werk nog geen voorstel had opgeleverd. Het kan dus wel. Je moet jezelf niet op het internet presenteren en niet achter je kopje thee en schrijfblokje vandaan willen komen. Info, voorstellen, offerte, aanpassing voorstel, definitieve offerte. Gisteren aan het eind van de middag begonnen. Vanochtend bij de koffie klaar. En iets zegt me dat ik dezelfde tegels voor heel wat minder pegels heb gekregen.

 Zou zo een partijtje willen foeteren of een lange neus maken in Utrechtse richting, maar dat laten we maar achterwege. Blijkbaar verdient die dame daar haar centen ietsje te makkelijk. Het zij haar gegund. Ik heb wat ik hebben wil en ben zeer voortvarend en vriendelijk geholpen. Mocht iemand opzoek zijn naar cementtegels ...... tegelaer.nl

 Nee, ook nu ga ik me niet aan digitaal schandpalen bezondigen, hoe groot die verleiding ook is. Het brengt niet de mooiste kanten in mij boven. Ik laat mevrouw in haar iets te klassieke outfit in Engelse stijl, ongetwijfeld ergens versiert met parels, rustig achter haar lauwwarme kopje thee zitten, tutttend met soortgelijk volk over de warmte van ambachtelijke kleurtjes in de tegels op het nep-antieke metaaltafeltje voor hen. ....... Ik ken dat hele mens verder niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten