maandag 22 juni 2015

Transartsig

 Ziekenhuis. De lokale versie. Voor het eind van de middag weet heel Agnita, Coveș en Pelișor dat ik er geweest ben. Het waarom zullen ze moeten raden, dat is voor mij geen wachtkameronderwerp. Dat staat garant voor vele uren invulling en speculatie, tenzij de behandelende assistent er geen gat in ziet om de informatie aan derden te verstrekken 'du moment' er naar gevraagd wordt. En die vraag zal zeker gesteld worden.

 De operatiewonden laten verzorgen, dus. Verpleging aan huis bestaat schijnbaar niet. Via-via kan vanalles geregeld worden, maar daar was ik ff niet in geïnteresseerd. Als het niet anders kan, doe ik het zelf wel, maar ik wil weten wat de formele cq officiële weg is. Niet zozeer voor de verwisseling van de wondpleisters, maar meer voor de verwijdering van de hechtingen straks.  Ziekenhuis dus ..... Afdeling chirurgie. Wachten, dus, ook hier.

  Geholpen door een voormalige dierenarts, tegenwoordig assistent in het ziekenhuis maar nog bijklussend als veterinair. Allround ... zeg maar. Een gemiddeld huishouden in de dorpen telt tenslotte meer beesten dan mensen. Woensdag gewoon aan huis. Het kan dus wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten