donderdag 25 juni 2015

Feest(?)

 Realiseer me dat het alweer 21 juni is geweest. In Frankrijk de dag voor het "Fête de la musique". Ik heb het net gemist. De zomer is kortom over z'n hoogtepunt heen. De dagen worden weer korter, de warme chocomel lonkt. Gelukkig alles op gepaste afstand. Eerst nog graag een voortzetting van de zomerervaring van het hier heersende landklimaat of iets dat daar naar neigt. Voor de winterse temperaturen ben ik nog niet klaar. Niet mentaal en ook qua huisvesting niet.

 Vreemd trouwens dat die langste dag een eind voor het feitelijke hoogtepunt van de zomerbeleving ligt. De temperaturen zijn al over de dertig geweest, maar zomer is het toch in juli en augustus. Niet dan?

 Het zomerseizoen zal dit jaar te kort zijn om het ten volle tot me door te laten dringen. Het zijn teveel zaken in de voorbereidende sfeer, waar ik me mee moet bezighouden. Weet zelfs niet of dat volgend jaar allemaal gerealiseerd zal zijn. Zo'n nieuwe plek op de gewenste poten zetten, kost veel tijd. Ik geef het nog twee jaar en dan denk ik, dat ik de noodzakelijke aanpassingen op elk denkbaar vlak zijn doorgevoerd. Daarna komen de niet-noodzakelijkheden. Bezig blijf je tenslotte altijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten