zondag 28 juni 2015

Construeren

 Mooi nog aan de slag gegaan. Op zondag is dat hier zoiets als vloeken in de kerk, maar ik heb al vaker uitgelegd, dat ik 7 zondagen in de week heb, maar geen zin heb om de hele tijd niks te doen. Men zegt het te begrijpen, maar uit de terugkerende reacties nav van mijn activiteiten op de kalenderzondagen, blijkt dat dus maar deels of misschien helemaal niet het geval.

 De wasbakafvoeren in de keuken in elkaar geschroefd. Dat was mn bij de dubbele wasbak nog een aardig gepuzzel. Niet de combinatie tussen de wasbakken, maar de aansluiting van die combi op de iets te hoog gemonteerde afvoerpijp op de muur. Uiteindelijk na een hoop denk- en wat probeerwerk een acceptabele verbinding tot stand weten te brengen. De lades sluiten en plek voor de keukenboiler is ook geen probleem. Nu het verlengstuk nog vinden voor de erg laag gemonteerde wateraanvoer (of afvoer) voor de boiler. Maar maakt niet uit. Belangrijkste was het bezig zijn. Waarbij ik maar hoop, dat de toegepaste krachten geen ongewenste verplaatsingen in mijn lijf te weeg hebben gebracht. Zorg voor straks.

 Morgen verder en graag langer ter plekke. Aan de honden en de katten is te merken, dat mijn aanwezigheid op prijs wordt gesteld ook zonder wat er allemaal nog moet gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten