vrijdag 19 juni 2015

Rustpunt

 Een heerlijk rustige dag op een prachtige plek in een mooie omgeving waar voor mij geen 'moeten' bestaat .... een waar genot. Computerspelletje, schrijven oa op de blog, siësta, beetje door de tuin wandelen, een verzorgde maaltijd ..... Zo is het ook in Roemenië de bedoeling met iets meer tuinactiviteit, een muziekje op z'n tijd en dat eten wil ik dan graag zelf koken, al was niks af te dingen op het gebodene, integendeel.

 Een plek waar mensen werken, maar ook het genieten niet vergeten. Ik heb Yoland nooit van de mogelijkheid weten te overtuigen. Geen geduld, geen geloof, waarschijnlijk geeneens interesse. Eén van die nog steeds irriterende draadjes, die nooit meer een fatsoenlijk en afdoende antwoord zullen krijgen. Waarom was alles in de voorbereiding helder en in overeenstemming en veranderde het zonder serieuze vorm van overleg tijdens de uitvoering??? Vragen, vragen, onbeantwoorde vragen, die ook nooit meer een antwoord zullen krijgen anders dan de speculaties, die meestal op het verleden worden losgelaten.

 De Limousin blijft niet alleen een bijzonder stuk Frankrijk vanwege de natuur, de rust en en de ruimte, maar zal ook ondanks de mindere laatste jaren een bijzonder waarde voor mij persoonlijk blijven houden. Na Utrecht wordt het de tweede leefplek, waar ik vanwege de goede ervaringen in het verleden hoop, dat de toekomst nog het een en ander aan moois te bieden zal hebben. Terugkomen ga ik hier zeker, al zal het niet jaarlijks zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten