zondag 7 juni 2015

Warmpjes

 Negen uur en buiten aan het ontbijt in de schaduw onder een strak blauwe lucht. Je kunt het slechter treffen. Kalmpjes bijkomen na een wat tè enthousiast beschonken zaterdagavond. Beestenbende gevoerd en nu tijd voor mijn koffie. Het nieuwe leven is écht begonnen. Rommelig, maar toch, en rommelig zal het nog wel ff blijven. Het stellen van doelen en streefdata blijft gokken. Die laten we dus voorlopig maar voor wat het is en werken ons in kleine stapjes voorwaarts. Gisteren goed mee begonnen.

 De komende week mn iets met mijn verhuiszooi doen. Nu het ergste gestof voorbij is, moet het spul maar gewoon deze kant op komen. De Cd's zijn er al, de installatie ook muv de boxen. De boeken moeten nog, het een en ander aan groter spul zoals de winterbanden en fietsen èn natuurlijk de bult wijn. Moet lukken, lijkt me zo.

 Misschien is het trouwens beter om voor het moment het plannen ff te staken. Wat moèt is iets met de planten voor in de tuin. De rest is minder strikt aan momenten en omstandigheden gebonden. Ik zie wel wanneer er tijd en zin is. Dat is dan al half op z'n Roemeens met een stuk eigen inbreng. Ik heb nou niet het idee, dat mensen zich hier vaak afvragen of ze ergens zin in hebben of niet ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten