zaterdag 27 juni 2015

Spontaniteiten

 Een "Ff naar Sibiu" wat uitmondt in een complete dag overal en nergens. Dat is soort van Roemeens, volgens mij. Mijn betere helft, die persé mee wilde, heeft er natuurlijk de grootste inbreng in gehad, maar ik geloof toch niet, dat het hier een strikt persoonlijke benadering betreft. Gelukkig zijn de geplande zaken ook gebeurd, wat absoluut geen vanzelfsprekendheid is, maar verder waren het voor meer dan driekwart ongeplande overbodigheden.

 Natuurlijk uitgebreid koffiegedronken ipv snel ff de gewenste onderdelen gescoord en retour. Maar soit, dat is nog te vergeven. Vervolgens een mislukt ommetje om sneller thuis te zijn, waar we dank snel reageren niet met vier wielen plompverloren in de asdiepe modder strandde. En als laatste een bezoekje aan iemand ("Het is maar een paar kilometer om.") wat blijkbaar al tientallen keren beloofd is en persé nu uitgevoerd moest worden. Wat dan gebeurd is voorspelbaar. Huis, en in dit geval huizen bekijken, zitten, drinken, eten op een verkeerd moment en niet zo zuinig ook, koffie en een "Laat die honden maar wachten"- bier. Een tweede fles resoluut afgewezen. Inmiddels waren 2,5 uur extra verspild.

Aardig, erg aardig mensen, een mooie plek, zelfs gezellig, al verstond ik er weer bijna niks van, maar niet wat de bedoeling was. Die bedoeling verschuift dan maar naar morgen .... als er dan niet weer wat tussen gefrummeld wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten