vrijdag 28 februari 2020

Viraal_07

 Woensdag opgenomen, dinsdag eigenlijk al duidelijk en donderdagavond pas publiek maken. Is dat de Nederlaandse versie van de kop in het zand steken? Alsmaar bagatelliseren en het nieuws vooral onder de radar proberen te houden. Het zal mij mijn reet roetsen, ik leef er niet meer, maar of het nou zo slim is, als zo ongeveer de hele wereld anders denkt en reageert??

 De GGD monitort voortdurend alle personen die met de betroffene contact hebben gehad. In Nederland betekent dat, dat als je het idee heb, dat je met de besmette persoon in aanraking bent geweest, je vriendelijk en/of dringend wordt verzocht je temperatuur te nemen en dat aan de GGD door te geven. Wacht ff, ik moet ff mijn broek opvangen, die zakte me zomaar af.

 Het zat erin, maar blijft verbazen. De besmette persoon in Tilburg was niet, luister en huiver: NIET besmettelijk toen hij carnaval liep te vieren .... Zou de burgemeester zelf geloven, wat hij verkondigt?

 Als dit toch echt een dodelijke toestand was, wat het dus nauwelijks is, dat is nu ook wel duidelijk, dan zou Nederland er toch een grote puinhoop van maken met al dat afzwakken en goed praten. En hoe opgeklopt het waarschijnlijk deels ook wordt, uitkijken lijkt me geblazen of simpeler gezegd op z'n plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten