zondag 16 februari 2020

Beginpunt

  Italië ogenschijnlijk terug van weggeweest, verder met het ontplakken van de toetsen en natuurlijk het versnipperen niet vergeten. Tussendoor mijn toet in de kerk laten zien, een gemeenschappelijk maal wegspoelen en ik wil ook nog naar Cernavoda vandaag. Druk, druk, druk. Net als de nacht, waarvan ik weinig meer weet, behalve dat ik een trein moest hebben en steeds weer het verkeerde perron opliep.

 Het weer is mistig. En dat met vorst. Het is niet zo mooi wit als een paar weken geleden, daar heb je iets meer graden onder de nul voor nodig. Pech voor de honden, die ik los had willen laten. Zonder zicht is dat echter geen optie. Ik wil tenminste zien waar ze uithangen, als ze weer last van OostIndische doofheid hebben.

 Voor het moment eerst koffie en het nieuws uit de wereld, de teller van de Corona-besmettingen en het WK schaatsen. O ja, en Zuckerberg's scheet dat de overheden meer regels moet maken voor het gebruik van sociale media. Regels, regels, regels. Lang leve meer regels. Geef al die moraalridders ook nog de juridische middelen voor hun heksenjacht. Het wordt tijd, dat ik met spitten kan beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten