woensdag 26 februari 2020

Erkennen

  Allerlei spieren, die lange tijd een anoniem bestaan hebben geleid, spelen op. Je doet eens wat en krijgt er iets voor terug. Gelukkig niet krom en kreupel genoeg om vandaag dwars gezeten te worden bij het naar binnen zetten van de rest van het geraamte van het oude dak. Maar ik heb nog ff. Koffie en zo, de was, etc.

 Goed begonnen vandaag, maar merk dat de berichtgeving omtrent het vermaledijde virus mij niet onberoerd laat. Maar daarover meer in de begonnen reeks. Ook in mijn eigen wereldje kan vandaag geruimd worden. Meer dan de helft van de potjes is nog steeds zonder groeiactiviteit. Bijna 3,5 week om te ontkiemen als er max 10-14 dagen voor staan en dan nog geen teken van leven geven, mag gerust als een doodvonnis worden gezien. Dat wordt dan wederom plantjes kopen.

 Wel nog een of twee potjes voorzichtig leeg halen om te kijken of er wat te zien valt. Hetzelfde met de ter ziele gegane grote planten. Geen groene vingers op het pepervlak, da's wel duidelijk. Nu afwachten wat het opgekomen deel er van weet te brouwen. Hopelijk is niet alle inspanning straks voor niks geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten