maandag 17 februari 2020

Kronkels

 Ff oppassen dat het overdrukventiel niet eruit vliegt. Ik kan er beter niet over bezig zijn of aan denken, dan is er steeds weer die neiging om mijn bazooka uit het vet te halen. Mijn zus begint te beseffen, dat we voor een blok zijn gezet door de rest. Ja, er zijn mensen die op onze leeftijd nog niet hun hele naïviteit hebben verloren. Dat met dat blok was me direct duidelijk.

 Een advocaat van een ander overtuigen werkt alleen via een andere advocaat. Dat is ook precies het deel wat ik er niet aan snap. Als je de zaken voortvarend geregeld wilt zien, is de stap naar een advocaat niet het beste smeermiddel. Tenzij de aangesproken partij in zijn of haar schulp kruipt en 'Ja' en 'Amen' stamelt. Dat hebben we natuurlijk niet genoeg gedaan. Of niet snel genoeg. Of weet ik niet wat.

 Belangrijker is echter, dat we, mijn zus of ik, nergens 'Nee' tegen hebben gezegd. De boel nooit hebben geblokkeerd of iets dergelijks. Ik snap d'r dan ook helemaal niks van. Het zal moeite kosten om een advocaat uit te leggen, wat er nu precies aan de hand is. De vrgn, die ik gesteld heb en nooit beantwoord zijn, zijn nu beantwoord door het in de arm nemen van een advocaat. Ingewikkelde manier van vrgn beantwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten