zondag 16 februari 2020

Uitloop

 Bij de kerncentrale in Cernavoda wachten ze op de door mij te leveren elektriciteitskabels. Gelukkig staat het programma niet aan en hebben ze dat zelf dus niet door. De rest loopt redelijk op schema. De toetsen gaan een stuk soepeler door gebruik. Dus daar ga ik me voorlopig niet tegenaan bemoeien. Het versnipperen gaat als een trein. Het is gewoon veel en gaat met minder dan een centimeter per draaibeurt.

 Een rustige avond zou prettig zijn. Af en toe van de Pc naar de shredder en weer terug. Zometeen aan de koffie en verder weinig bijzonders aub. Als het kan. Dank je wel.

 Het hele dozen-gedoe laat zien hoe bezigheden onbedoeld ontzettend kunnen uitlopen. De tè optimistische inschatting heb ik zelf in de hand, de rest niet. Op naar de volgende week. De derde? Mag hopen, dat ik er niet alsnog de hele week mee bezig blijf. Een staartje is al niet meer te vermijden. Morgen en meer niet. Maar ik durf me d'r niet meer op vast te pinnen. Morgenavond weten we meer. Hopelijk kan dinsdag de nwe week beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten