woensdag 19 februari 2020

Cryptisch

 .... een lijk in vershoudfolie wikkelen en in een kast onder het bed wegstoppen, hopende dat niemand het zal ruiken, terwijl je het huis aan potentiële kopers laat zien ...

 Mijn droomwereld is van slag, geloof ik. Ik kan het in elk geval ff niet meer volgen. Wat me vertelt wordt is duidelijk minder ééntonig dan het in het algemeen was de afgelopen 4, 5, 6 of meer jaren. Nu alleen nog snappen wat daar afgereageerd wordt in de nachtelijke uren. Uren die weer ff redelijk ongestoord gevuld worden met slaap.

 Vijf uur wakker worden is weliswaar te vroeg voor de tijd van het jaar. Zeven uur zou beter zijn. De tussenliggende tijd vul ik op met dommelen en me met vanalles bezig houden, waar ik me eigenlijk helemaal niet mee bezig wil houden. Sowieso niet en al helemaal niet op dat tijdstip van de dag. De honden verdrijven niet veel later al dat ongewenste gedoe en dan kan ik me op de koffie storten en zien dat het in de rest van de wereld niets beter is dan in mijn eigen bestaan. D'r wordt wat afgemodderd. Dat relativeert. Zo slecht doe ik het nieteens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten