woensdag 12 februari 2020

Kloon?

 Ik weet niet. Investeren is niet mijn vak en ook winkelnering zegt me niks. Maar een heel winkelcentrum met welgeteld één winkel, die je als een vernieuwing van, aanvulling op het algehele winkelbestand zou kunnen zien, lijkt me geen succesnummer. Kleding, schoenen, juweliers en je hebt 95% van het winkelbestand benoemd. Het ding ligt naar mijn idee bovendien net te ver lopen van het oude centrum vandaan om het 'eventjes' mee te pikken, als je de stad in gaat.

 Nieuw, dus ziet er prachtig uit. Groots, ruim, hoog. Twee verdiepingen non-food en een derde voor de snelle hap, gokken en bioscoop. In alles bijna een kopie van de buiten de stad gelegen 'Shopping City'. Zou zo van hetzelfde bedrijf kunnen zijn.

 Ik zal er niet meer zo gauw mijn licht opsteken. De voornaamste reden om naar de versie buiten de stad te gaan zijn de beide supers, die er in opgenomen zijn. In het nwe centrum zit een Kaufland. Zag er op afstand heel redelijk uit, maar van enige bezoekjes elders herinner ik me een Cash&Carry-achtige opzet. Een beperkt aantal aanbieders per produkt, stellages vol opengesneden dozen, etc. Ik ben er niet ingelopen, dus heb geen weet van het feitelijke aanbod. Misschien moet ik dat nog eens doen. Maar zelfs de supers in de 'City' hebben niet altijd alles en dan brengt de ander vaak uitkomst. Dat gaat bij maar eentje niet lukken, mocht die überhaupt al hebben, waarom ik de stadse boodschappen doe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten