donderdag 27 februari 2020

Nederlands ...

 Moet ik lachen of maar gewoon huilen. Betutteling ten top. Te stom om een 'losgebroken' virus met het nodige wantrouwen tegemoet te treden, maar wel menen, dat je de mensen moet leren, hoe ze hun handen moeten wassen. En daarbij de fout maken cq de indruk te wekken, dat het om het inzepen gaat ipv om het afspoelen met water. Iets wat toch lang en breed bekent is. RIVM. Je krijgt het niet bedacht. Ik kan die club langzamerhand niet meer serieus nemen. Gelukkig zal ik er niks mee te maken hebben. Wens de inwoners ter plekke veel sterkte en raad ze aan op hun gezonde verstand en niet op de overheidsinstellingen te vertrouwen.

 Twitter & Co zullen het druk hebben dezer dagen. Doet me denken, dat ik nog steeds iets moet met het in stand houden van een paar accounts bij het blauwe vogeltje. Blij dat ik er nu niet actief op ben. Het zou enige zelfbeheersing kosten om me niet mee te laten slepen in het betweten van iedereen over alles.

 Af en toe kom ik via de actualiteitskanalen op Twitter terecht en schrik dan gelijk van de hoeveelheid reacties, die overal over worden uitgebraakt. Dat de nuance vaker dan eens ver is te zoeken, is nieteens het ergste. Dat alles en iedereen het beter denkt te weten en ws in de realiteit van alledag geen ruk doet om recht te zetten, waar tegen hij/zij ageert, maakt het een stelletje tandloze tijgers babbelend op theevisite. Niet mijn type gezelschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten