maandag 10 februari 2020

'Ontdozen'

 Het ruimen wil ff niet meer, teveel andere zaken in mijn hoofd. Een batterij shredders zou goed doen. Die ene staat om de paar minuten weer een tijd stil. Dat geeft qua vernietiging niet de gewenste voldoening. Dan moet je door kunnen maaien tot de loop van je geweer smelt van de hitte. Goed dat dit soort momenten definitief afgehandeld worden. Ik hou niet zo van massale moord momenten.

 Ff de boel laten zakken. Eventjes met andere dingen bezig zijn. Drankje, honden, blog, het maakt niet uit. Even de gedachten desoriënteren en het ongewenste volk de deur uit bonjouren. Nog steeds het streven om vandaag een punt achter de dozen te zetten. Moet daarvoor wel een hoofd hebben, dat niet teveel met ongewenste zaken bezig is.

 Ik mis trouwens dingen en dat is een beetje vreemd. Mijn wijnmakersgereedschap bijvoorbeeld. Dat heb ik zeker weten niet in Frankrijk achtergelaten. Maar er is meer. Kleine dingen, waarvan je ineens denkt 'Waar is dat of dat gebleven?'. Net alsof er dozen ontbreken. Toch staat er niks op rare plekken en kan ik me ook niet voorstellen dat op dozen waaop 'Boeken' staat vermeld, de inhoud anderszins is. Ik zie het doosje zo voor me, maar ben het doosje nergens tegen gekomen.

 Waar is mijn doosje? Zoveel dozen geleegde en niet verschenen. Benieuwd of het nog ergens opduikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten