maandag 24 februari 2020

Opveren

 Avond. Het voelt aan als 'Gehaald'! Er komt weer lucht in het systeem. Het klaart op. De deken met z'n bedompte sfeer wordt gelicht. Geen onbekend fenomeen. Geen idee 'wie' of 'wat', maar dat geldt ook voor het bedekt worden door. Ongevraagd is het er en net zo ongevraagd verdwijnt het gelukkig weer. De dag inhalen gaat niet lukken. Hoeft ook niet. Daar hebben we morgen voor. Op de een of andere manier heb ik het idee, dat de boel dan niet weer door een deken bedompt wordt.

 De kleine opkikkers van vandaag waren niet voldoende om het tij te keren. Noch het spenderen noch het arriveren had het gewenste effect. Zelfs het re-activeren van het Amazon-account had geen opbeurende werking, terwijl dat toch aardig wat voeten in de aarde had, voordat het geregeld was. Hoe kom je er ook op/bij om de verloopdatum van een creditcard als extra beveilig op te vragen, als aan de datum zelf te zien is, dat de kaart is verlopen?? Slim is anders.

 Maar goed, de avond als vangnet of opveernet. Niet in de stemming, die vanochtend mee uit bed is gekomen, er weer in terug stappen straks. Maar eerst uit de greppel zien te komen, waar ik vanmiddag in ben gereden, bij een poging om mijn zinnen op het spoor te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten