zaterdag 22 februari 2020

500+

 De vijfhonderd leveranties gepasseerd. Meer dan 500K kilometer achter de kiezen. Een schandalige ruim 600 uur gespeeld in iets meer dan een jaar. En in speltijd bijna twee jaar onderweg. ETS2. Waar je niet allemaal min of meer aan verslaafd kunt raken. Het is met regelmaat zoeken naar een aanpassing in de drijfveer om door te gaan.

 De grote worst voor het moment is natuurlijk de oplevering van Spanje en Portugal aan het einde van het jaar. Maar na een kort kickmoment is dat effect snel bekeken. Dan is het percentage gereden wegen opnieuw een eind naar beneden en mag je weer gaan schrapen. Ik heb al niet het streven om 100% te halen. Volgens mij is dat zelfs niet mogelijk. Dan moet je een afwijking weten te benutten, anders gaat je dat niet lukken. Gekkenwerk kortom. Ieder tankstation, iedere parkeerplaats, alle zijwegen en weggetjes, ook de doodlopers, alle mogelijkheden op een verkeersplein, etc, etc.

 Ik zat net over de 75% toen het stuk naar het Europese deel van Turkije werd toegevoegd. Na een hoop extra moeite zit ik nu net weer op de 70. Alleen daarmee ga je het dus niet halen. Al die kleine k*tstukjes nemen naarmate de kaart groter wordt een steeds groter aandeel van het totaal voor hun rekening. Voorlopig is met extra streven het upgraden van het vrachtwagenbestand van alle garages. Met de twee nieuwe plekken gaat dat nog wel ff duren. Op naar het derde jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten