donderdag 20 februari 2020

Afleiding

 De familie en hun advocaat houden het spannend. Gisteren overleg, tot op heden (20/2, 17:52 lokale tijd) geen  reactie mbt het resultaat. Geen nieuws, goed nieuws. Laten we het daar voorlopig op houden. Ff in het midden latend wat dan 'goed' zou moeten zijn in dit geval. Ik heb me er vandaag gelukkig niet meer zo mee bezig gehouden als gisteren.

 In Sibiu de platgetreden paden opgezocht. Hornbach, markt op de piata Cibin en door naar de shopping City. Alleen, dus geen restaurantbezoek. Scheelt een uur of twee bewegingsruimte. En tijd is wat een dag als deze het meeste kost. Het begon al bij Hornbach. Spullen inladen en afrekenen is zo gepiept. Ik wilde echter iets omruilen wat niet deed wat het zou moeten doen.

 Een zaklamp, begin december gekocht, deed het alleen op onvoorspelbare wijze. Gelukkig de kassabon nog kunnen vinden. Die gooi ik altijd achter in de auto in een soort nis. Eerste afscheeppoging was, dat je moet ruilen binnen 30 dagen. Staat op de bon, maar ik wilde niet ruilen. Ik wilde iets vervangen wat niet doet, waar ik wel voor betaald heb. Na enige aandringen was opeens de verpakking het springende punt. Ja, bekijk het ff. Ik heb al een halve zolder vol dozen staan die ik zonodig schijn te moet bewaren. Moet ik nu ook nog de uit plastic gestanste verpakkingen van dingen als een zaklamp gaan bewaren voor het geval het ding niet doet wat het belooft??

 Ja, dus. Op de achterkant staat: 3 jaar garantie. Dat in combinatie met de kassabon maakte teruggave of ruilen simpeler. Pffffff. Gelukkig wint de aanhouder en mag ik nu met een nieuwe versie van hetzelfde ding kijken of dat 'onverwoestbare' wat Varta pretendeert ook voor de voorspelbaarheid van het lichtgeven geldt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten