maandag 17 februari 2020

Stroomloos

 Half tien in de ochtend, met een bak koffie voor de Pc genesteld, ding opgestart en nauwelijks bezig met de stand van zaken in de wereld, kapt de electra ermee. Wat een timing. Beroerder kan nauwelijks. Maandagochtend. Op de drempel van de week. Een fragiel moment waar dit soort ongein als een olifant doorheen dendert. Mijn hoofd staat op dat moment niet naar andere zaken. Versnipperaar wilde natuurlijk ook niet en een volgende bak koffie kon ik voorlopig vergeten.

 Gelukkig duurde het slechts minuten. Minuten waarin je uren zonder stroom op je af ziet komen. Ik hoef dan niet direct aan de beademing of kalmeringstabletten, maar zo'n vooruitzicht gooit op z'n minst je dag overhoop en dan moest ik nog gaan bedenken wat ik met vandaag en -belangrijker- de rest van de week wilde.

 Maar dus net goed gegaan. De volgende koffie kon gezet worden voordat afkickverschijnselen optraden en ook aan de Pc-behoefte kon ik weer volledig toegeven. Geen andere geintjes meer vandaag. Een aangeslagen evenwicht heeft niet veel nodig voor de definitieve verstoring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten