woensdag 20 maart 2019

Opschakelen

 Als het mis gaat, gaat het goed mis. God, wat een beroerde nacht. Begon net te wennen aan normale nachten met een fatsoenlijk aantal uur slaap. Nu weer een hallucinant kleurenspektakel iedere keer als ik mijn ogen opende in de donkere slaapkamer. Ik werd er gelukkig niet warm of koud van. Mag hopen, dat het ergste leed weer geleden is en het gedoe voor een x-aantal weken tot het verleden behoort. Langer mag ook.

 Volgens mij is het sinds zeker eind januari niet zo beroerd geweest. Zo'n zeven goede weken die ik verspild cq verspeeld heb aan ETS2. Of was het omgekeerd en ging het goed dankzij het enthousiasme voor het spel? Interessante vrg. Heb helaas niet het antwoord. Feite is dat nwe ervaringen oude patronen kunnen opschudden, gedachten verzetten  en de focus verschuiven. Maar als dat er toe leidt, dat je bijna 24 uur per dag met dat nwe 'iets' bezig bent, heb je er behalve een betere stemming niet zoveel aan. Vooral niet als je mn problemen hebt met uitstellen en voor je uitschuiven ipv bij de hoorns vatten en doen. Heerlijke afleiding. Geen kunst dat je je dan beter voelt.

 Het is goed, dat de truckermanie geen hele dagen meer in beslag neemt. Ruimte voor de tuin en ook andere zaken, hoewel dat laatste wurgen en trekken blijft. Af en toe een avond niet achter het stuur kruipen zou ook geen kwaad kunnen. Maar dat komt wel goed.

 Vandaag geen tuin. De nattigheid van gisteren moet wegzakken en ws komt er nog meer naar beneden vandaag. De verleiding om in de cabine te stappen is aanwezig, maar ga ik voor vanavond zeker niet doen. Andere dingen. De befaamde andere dingen. Misschien maar weereens een overzicht maken en deze keer niet alleen in mijn hoofd. Lijstwerk. Het garandeert niet, dat je het doet, wel, dat je het niet vergeet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten