vrijdag 22 maart 2019

Alternatieven

  Afgelopen nacht bedacht ik me, je moet iets als je om de haverklap wakker ligt, dat ik een activiteit moet zien te vinden met de aantrekkelijkheid om het doen en tegelijkertijd met de bijkomende effectiviteit in het onderdrukken van mijn inactiverende kant als bij het spelen van ETS2, maar dan met een meer functioneel cq bruikbaar resultaat.

 Ik neiging inmiddels naar het idee, dat de afgelopen bijna twee mndn zo soepeltjes verlopen zijn dankzij mijn nietsontziende duik in het truckerbestaan. Behalve leuk ook zeer afleidend en een uitstekende uitvlucht om niet met ongewenste zaken bezig te zijn. Nu alles een beetje 'genormaliseerd' is slaan de oude bekenden weer hun slag.

 De tuin zou zo'n rol kunnen vervullen, al zie ik me geen dagen in de tuin bezig zijn, ook als niet al die uren  gespit hoeft te worden. De tuin is leuk voor 2, hooguit 3 uur per dag. Het zal kortom iets van een cocktail moeten zijn die, instaat is me mee te slepen in het enthousiasme om er mee bezig te zijn. Gaat niet lukken, dat zit al in zo'n combi ingebakken. Een soort estafette dan? Stokjes doorgeven van bedrand naar bedrand? Onderwerp voor nadere bestudering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten