zondag 10 maart 2019

Aanzet

 Gisteren in de tuin begonnen. Dat is mooi op tijd. Half perceeltje omgewerkt en vanochtend geen mekkerende rug. Zo verder, iedere dag weer, was gisteren mijn gedachte en gelijk vandaag komt er weer niks van. Dat heb je, als je zelf niet alles uitmaakt. Nee, geen verplichtingen. Ook geen zondagse toestanden. Het is prachtig weer maar met de nare bijkomstigheid, dat je bij vlagen bijna omver wordt geblazen.

 Met het uitlaten van de honden me er niet door laten weerhouden en de heuvel goeddeels beklommen, maar een partijtje spitten is andere koek. Dik inpakken werkt niet en desondanks natuurlijk zweten en dat staande in een tuinbreed tochtkanaal ... Weet niet, iets zegt me, dat dat vragen om problemen is. Jammer maar helaas. Hopelijk houdt de wind geen dagen aan. Vrees dat mijn animo dat niet doorstaat. Het was net zo'n verrassende vooruitgang.

 Honden, bloggen, huishouden, tuin, klussen en vrije tijd ... dat zou de cocktail moeten zijn, die de komende weken tot één dagelijks geheel moet worden gesmeed. Ben benieuwd naar de uiteindelijke verhoudingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten