zondag 31 maart 2019

Afsluiten

 Heftig mnd geweest. Het inpassen van mijn nwe hobby is wonderwel gelukt. Zou willen, dat ik andere bezigheden zo naadloos met mijn lopende bestaan verweven kreeg als dat met ETS2 is gelukt. Zal vast iets met 'aantrekkelijkheid' en 'vrijblijvendheid' te maken hebben. Maar wat bij het een moeiteloos gaat, wil niet zeggen, dat het bij het andere met een partij ploeteren niet wil lukken. We klungelen gewoon verder. Bij voldoende tijd van leven zal het meeste wel op een of andere vorm van 'pootjes' terecht komen.

 Met deze mnd is ook het binnenseizoen definitief afgesloten. Tafels, stoelen naar buiten, parasol idem. Zwembad vullen en een manier verzinnen om het op temperatuur te krijgen. Nog een mnd de aannemer over de binnenplaats en dan is de rest van de afwerking in eigen beheer. Ondertussen de tuin vrij en in orde krijgen voor mei. En dan, dan, dan zien we wel. Da's te ver vooruit en zien we tegen die tijd wel weer.

 Pasen is een mooi richtmoment en dat is hier in het laatste weekeinde van april. Dan is de mnd die nog komen moet alweer bijna voorbij, de inmiddels al in hoog tempo stapelende eieren geverfd, genoten en verdeeld. Lijkt me een goed moment om dan verder te blikken, wetende wat wel en wat niet gelukt is, welke wensen er onderweg nog bijgekomen zijn, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten