donderdag 14 maart 2019

Inslaan

 Afgeladen auto ... maar niet van de hoeveelheid Belgische biertjes uit de supermarkt. Vier zakken hondenvoer, 2 zakken kattenbakgrid, 6 zakken tuinaarde, licht bemest als je het opschrift mag geloven en twee zakken koemestkorrels. Daar gaat je auto wel een beetje van doorzakken, als je te lui bent om de achterbank neer te klappen. En dat was ik.

 In de supermarkt nog wat standaard extra's meegenomen, maar eigenlijk was het nog geen supermarktdag. Ik moet hondenvoer- en supermarktbehoefte op één lijn zien te krijgen. Op deze manier is het alsnog tweemaal per mnd naar Sibiu, omdat het 'moet'.

 Elf uur vertrokken en om drie uur aan de terugweg begonnen. Netto drie uurtjes rondgelopen in 2 supermarkten en één kluswinkel, eigenlijk ook een soort supermarkt. Niks geen tijd voor mezelf. Geen koffie. Niet ff betijen. Stug doelgericht doordouwen. Had ik maar eerder uit mijn nest moeten komen ... Koppie erbij gehouden, dus niet de nodige zaken, waarvan ik al, voor ik thuis was, wist, dat ik ze vergeten was. Ik had nog naar een vierde plek, een tweede bouwmarkt moeten gaan, maar daar was gewoon de tijd niet meer voor. Anders was het thuis direct vanuit de auto met de honden aan de slag gaan geweest. Dat probeer ik liever te vermijden en in mijn eentje lukt dat meestal wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten