zaterdag 23 juni 2018

Wegloper

 Blij vanwege èn voor de pup en tegelijkertijd is een van de aangelopen honden ineens pleite. De vierde dag is het vandaag, dat hij zich niet laat zien. Tja, en dan? Achter de vrouwtjes aan? Daar duurt het wat lang voor. Hoewel ... weinig ervaring met dat soort zaken. En er zijn natuurlijk legio andere scenario's denkbaar. Doodgereden is ie niet, want dan hadden we 'm gevonden. Naar mensen toelopen, daar is het niet het type voor. 'En groupe' blaft ie hard mee, maar in z'n eentje blijft er weinig van over en zal ie eerder alles en iedereen uit de weg gaan. Dus??

 Mariana komt dan met hele scenario's over vergiftigen, etc. Niet zelden gebaseerd op verhalen of ervaringen van tientallen jaren geleden. Of het waarschijnlijk is? Het kan, maar wat kan niet?

 Zou ie, Flokkie, d'r een gewoonte van hebben gemaakt om met regelmaat dagen de hort op te zijn, dan was het een ander verhaal. Oké, hij wel 'ns een dag weg gebleven, maar verder was hij de trouwste van de aanlopers. Beetje raar is het dus wel, maar voor hetzelfde geld ligt ie morgen of overmorgen weer op z'n vertrouwde traptrede van het bordes. Zo niet, dan moeten we ws toch een beetje afscheid nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten