maandag 25 juni 2018

Omslaan

 Nieuwe week. De kaarten van de pups lijken definitief geschud. Het 'onaangetaste' duo krijgt vandaag z'n derde vaccinatie en kan de deur uit. Het 'kneusje' blijft nog even. Zien hoe het met haar verder gaat en of we haar gaan wegdoen. Flokkie's verdwijnen heeft een plaatje vrijgemaakt ..... alsof zeven honden het streven is.

 Nee, dat is het niet en blijven is zeker geen vanzelfsprekendheid. Het diertje is enigszins van haar apropos en moet een opnieuw wennen aan de omgang met andere honden. Iets wat ik niet wil doen,  voordat het duo de deur uit is. Bovendien waren het ooit 4 mannetjes en 2 vrouwtjes en was er slechts vrg naar één van de vrouwtjes. En wie nu die ene overgebleven reu krijgt ... mag Joost weten hoe Mariana dat doet. Ik zal het zien.

 Maar belangrijker dan dit pup-geneuzel is de tijd voor andere zaken. Ballast lozen, slepende zaken afhandelen. Dàt, waarmee ik net voor die hele pup-toestand begonnen was. Draden oppakken, bergen afgraven, beren verjagen, knopen doorhakken. Omschakelen, kortom. Waar heb je anders maandagen voor??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten