woensdag 20 juni 2018

Gemakzucht

 Als zweten het nwe adagium voor het fit bereiken van je kist is, dan heb ik net mijn portie gehad voor de rest van de week. Die klieren schijnen geen vertragende effecten te ondervinden van het ouder worden. Gut, gut, gut ik lijk wel een sapsinasappel, die je uitperst.

 Weer ff werk van de bouwvakkers moeten corrigeren. Geen zin om de boel opnieuw aan te kaarten. Het blijft verbazingwekkend, die continue wisseling tussen doordacht en zorgvuldig werken bij de ene klus en er een moment later met de pet naar gooien.

 Nee, die eiken vloerdelen hoefden niet gelijk naar binnen. Buiten met plastic erover was goed genoeg. Nou, mooi niet. Nu is het behalve nat ook deels zwart. Dat wordt dus extra schuren waar het eerst niet nodige was geweest. Gisteren alsnog naar binnen gelegd (dubbel werk) en geen houtjes er tussen gelegd. Ja, ik ben een zeikerd, maar behalve dat dat altijd al aan te raden is, hoe zou het hout nou moeten drogen?? Zonder ventilatie gaat dat niet lukken. Nog een hele klus om die houtjes er achteraf tussen te frummelen. Maar goed, gelukt. De goede daad voor vandaag gehad. Nu ligt de bal weer bij de pup.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten