dinsdag 26 juni 2018

Reprise?

 Toeval? Zou per toeval kunnen, maar, laat ik zeggen, wel frappant. Net twee dagen met een nwe doorloop van Dishonored_2 bezig en de nachtelijke heise was weer op bezoek. Gedetailleerder het doodgaan aan den lijve ondervinden kan enkel nog door het moment zelf. Geloof ik. Denk ik. Zal ik wel nooit helemaal zeker weten weten. En als, dan zal ik het niet meer kunnen melden.

 Het kan haast niet anders, dan dat het vertoeven in de digitale wereld met de permanente druk van ontdekt te worden met dodelijke consequenties iets in de bovenkamer losmaakt, waar ik IRL niet zo'n behoefte aan heb en dan maar andere uitwegen zoekt. Of zoiets.

 Me lang 'verzet' maar dus toch toegegeven aan een poging om compleet ongemerkt iedereen buiten westen te helpen èn alsnog alles wat er te vinden en te verzamelen is te vergaren. Nou, bezig op het tweede niveau met alle reeds vergaarde extra krachten en een tikkeltje zwaardere moeilijkheidsgraad, kan ik gerust stellen, dat dat in feite onmogelijk is. Opnieuw beginnen op een eerder opgeslagen moment voorkomt niet de registratie van ontdekking of het zoveelste enkeltje eeuwige jachtvelden. In feite moet je dan het niveau helemaal over doen en dan wordt het wel een erg saaie arcade. Die 'Stealth'-score gaat nooit wat worden.

 Desondanks heeft het spel me alweer bij de lurven. Het is in enkel geval geen weggegooid geld geweest, wat bij Overwatch wel het geval is geweest en straks misschien bij Wolfenstein voor een deel ook. Nu oppassen, dat ik mijn gewenste taakjes niet weer ga verzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten