maandag 11 juni 2018

Luisterles

 Na weken vrijwel probleemloos met de honden de uitlaatbeurten te hebben gedaan, was het gisteren ineens weer wegwezen èn vooral niet terugkomen. Prada dan. De rest van de kliek was snel en Rosa binnen bijna acceptabele tijd terug. Ook Prada trouwens, maar dan om haar neus te laten zien en daarna gelijk weer te vertrekken. Op gezette tijden wat gefloten en geroepen, maar de dame had duidelijk geen zin in gehoorzamen.

 Tegen eleven nog een poging tot contact ondernomen en haar verder een aangename nacht toe gewenst. Vanochtend was ze d'r natuurlijk. Of het helpt mag Joost weten, maar voer heeft Prada niet gekregen. Ook geen hondenronde, Rosa qua ronde van hetzelfde. Vrijheid is best, maar daar zitten altijd weer grenzen aan en in dit geval is het simpelweg komen als je geroepen wordt.

 In de avond het voeren niet meer afgeknepen, maar mooi geen vrije uitloop. Eén dag gaat natuurlijk niet werken en de vrg is of ik me tot de nodige volharding kan dwingen om deze 'straf' een paar weken vol te houden. Ik waag het te betwijfelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten