vrijdag 15 juni 2018

Realiseren

 Het wordt een hele familietoestand daar een eindje heuvel op aan de rechterkant. Had dat hele hiernamaals nog enige werkelijkheidswaarde, dan kon je daar nog vrede mee hebben. Nu is het meer een twijfel tussen tranen of een cynische lach. Het beste zou een jankserenade van de rest van de meute zijn. Ze kunnen het. Halen me daar 's nachts met regelmaat mee uit mijn dromen.

 Bij de eerste hoopte ik, dat het de laatste zou zijn. Nu heb ik maar eens rond gekeken of voor de rest ook plek is. Die is er. Het was te laat om maar direct drie extra gaten te graven. Alles vanuit het idee, dat ze dan overbodig zijn. Ik kan me dat niet meer wijs maken. Als bij alles is het 'eerst zien en dan geloven' maar ik heb daar helaas alle vertrouwen in. Opnieuw aan ritjes naar Sibiu beginnen blijft geen alternatief. Zelfs niet als het in Agnita kon.

 Ook het geloof in vaccineren heeft een aardig knauw gekregen. In feit wordt je met een schijnveiligheid bedrogen voor een periode, die kan oplopen tot 6 mndn na de vaccinatie. In een stadse omgeving zal dat best te doen zijn, zeker in landen als Nederland met hun inentingsdiscipline. Hier werkt dat niet. Teveel wat hier op eigen houtje rondloopt, het geluk heeft gehad om door de eerste weken heen te komen, maar best drager zou kunnen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten