vrijdag 15 november 2019

W&W

 Is het 'bezig zijn' of 'bezig houden' waar ik mee bezig ben? Niks vlot. Mijn eigen activiteiten niet en het geregel met derden nog minder. Dingen op websites zetten, die helegaar niet in voorraad zijn, ook niet bij de producent of vier weken levertijd kennen. En typisch is dan ook, dat 2 zeggen, dat de producent door z'n voorraad heen is en eentje beweert wel te kunnen leveren met de genoemde wachttijd. 35% aanbetalen voor iets waarvan ik niet overtuigd ben, dat het werkelijk in vier weken aanwezig zal zijn. Eerder met lulverhaaltjes in het beste geval gerekt wordt tot de producent weer kan leveren. Februari op z'n vroegst. Of je mag fluiten naar je centen.

 Ik ben niet zo'n online-koper. Doe het inmiddels met kleiner zaken wel. En nog maar af en toe. Grotere en vooral duurdere aankopen wil ik het liefst zien en voelen voor ik een deel betaal vooruitlopend op de levering. De meest betrouwbaar overkomende verkoper was vandaag degene, die zei, dat het model voor februari niet leverbaar was. Maar ik wil het ding nu, voor de winter maar ook niet met open ogen in de presentatie van een malafide webshop trappen.

 Onder het heen en weer bellen met de diverse web-aanbieders me tegen het opruimen van het gastenhuis aanbemoeid dank het onverwachts mooie weer. De regen is in de nacht gevallen. Perfecte situatie.

 Het gastenhuis is tot afstelplek verworden voor spullen, waar niet 1, 2, 3 een geschikte plek voor was te vinden. Die plek mocht cq moest ik nu bij alles bedenken op het moment, dat ik het het gastenhuis uit droeg. Schuur, toekomstig werkplaats, kelder, keuken. Langzaam kwam er weer iets van ruimte in de warboel. Maar we zijn er nog niet. Hout, sierstrips die overgebleven zijn na het plaatsen van de vele kozijnen. Vensterbanken die nooit hun bedoelde plek hebben gekregen. Lege flessen. En nog veel en veel meer. Morgen verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten