zaterdag 16 november 2019

Tijdgebrek

 Genoeg afstand genomen? Weet je natuurlijk niet vooraf, dat zal mn morgen moeten uitwijzen. Op zich aardig lopen tutten in Sibiu zonder dat het veel heeft opgeleverd. Schijnbaar is de kerstmarkt alweer begonnen. Het was in elk geval bizar druk in de binnenstad voor een zaterdagmiddag. Een kanon had een hoop slachtoffers gemaakt.

 Aan de kerstmarkt zijn we niet toegekomen. Mariana wilde lunchen en dat gaat altijd ten koste van alle speling, die je in principe op zo'n winkeldag hebt. Je zou om 10:00 ter plekke moeten zijn en rond lunchtijd gedaan hebben waarvoor je kwam, dan hou je 'speeltijd' over. Maar ja, zeven uur opstaan is wel aan mij besteed, maar Mariana heeft daar een geheel ander gezichtspunt in.

 Iedere winkelactiviteit die succes heeft kost 1-1,5 uur. Twee of drie van die acties op een dag met wat heen en weer kilometers kom je snel op 4-6 uur uit. Elf uur ter plekke, tussen vier en vijf uur klaar. Een klein uur later thuis en in het slechtste geval is het dan inmiddels donker (17:20). Het zal de honden een worst wezen, maar ik zie dan weinig meer en moet het bij een mini-rondje houden, maar dan 2 of 3 keer achter elkaar. Inmiddels is het dan ruim voorbij zessen en één voor één valt je in, wat je vergeten bent om naar te kijken. Volgende week een dag in mijn eentje die kant op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten