dinsdag 26 november 2019

Effectief

 Verbluffend! Natuurlijk zijn er een paar dingetjes niet gelukt, maar gut wat een scorerijke dag. Zeldzaam. En niet alleen gezien de laatste tijd. Afspraken zonder probleen op de gewenste tijden, papieren in no time geregeld, stand van zaken van de Peugeot bekeken, de knuffels uitgeruimd, kachelpijpen gescoord, zelfs een nieuw clamshell hoesje voor mijn foon gevonden,. Daar zoek ik inmiddels al 1,5 jaar naar. Een dag uit duizenden. Op eeen gegeven moment had ik vanmiddag iets van 'Moet er niet nog iets anders ... kans dat het nu lukt is groter dan gemiddeld!'.

 Het is goed je grenzen te kennen, ook als het goed gaat. Na het verdwijnen als sneeuw voor de zon van mijn activiteitenlijst voor vandaag neergeploft in een rustige hoek van de Shopping City en mezelf op een Latte getrakteerd. Altijd een moment van reflectie en overpeinzing. Vandaag wilde dat niet zo. Niet dat onrust dwars zat. Er viel weinig te reflecteren. Genoegzaamheid overheerste. Geen drijfveer voor kritische overpeinzingen.

 Na de supermarkten in alle rust doorgestruind te zijn de terugweg aanvaard. Vijf uur! Vijf uur heen en weer door Sibiu gejojoëd met een klein kwartier koffiepauze. Dat zijn twee normale stadse dagen ineen. Net als gisteren was de rit terug een stevige. Het gaat goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten