zondag 10 november 2019

Omkijken

 Het bijwerken van mijn 'externe geheugen' levert toch altijd weer een leuke of 'leuke' kijk op het recente verleden op. Ditmaal is het nieteens zo recent. Mijn wolk bleek nog vulling vanaf februari met zich mee te torsen. Dat gaat wel een paar avonden kosten.

 Maar prominent natuurlijk de ETS2-verslaving. Het digitaal rondkarren door Europa. De vrgtekens bij de zin van het spel, als je niks met je verdiensten kunt doen. Toen had ik net mijn banklening afbetaald en 3,5 miljoen op de rekening staan. Nu doe ik niet meer aan leningen en zit 100 miljoen hoger qua saldo. Vrg me nog steeds af, waarom daar niks mee gedaan wordt en verheug me ondertussen op de nwe update en de aanstaande uitbreiding richting Istanboel.

 Een tweede drukke bezigheid was dit (voor)jaar natuurlijk de tuin. In begin maart al druk buiten bezig met vanalles in de grond te stoppen. Toen moest ik eerst nog spitten, dat hoeft komend voorjaar een stuk minder. Het idee was toen een voorjaar/zomer/nazomer-periode te hebben waarin de honden, het blog, de tuin, het huishouden, klussen en vrije tijd centraal zouden staan. Nou, wat is daar van terechtgekomen?

 De honden zijn een vaste waarde, het blog wisselt, de tuin heeft een hoop energie en nog meer tijd gekost, het huishouden is en blijft haat en liefde, klussen is de mondjesmaat niet ontstegen en wat is vrije tijd ook weer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten