woensdag 13 november 2019

Vooruitlopen

 Morgen is een beduidend mindere dag qua weer. Dat komt me goed uit. Daarna zou het prettig zijn als ik weer boven Jan ben. Dan volgen er een paar prachtige dagen en die zou ik wel willen kunnen benutten. Ik begon net een beetje in het aanrommelen te komen. Een beetje hier, een beetje daar èn altijd resultaat. Geen kunst hier, maar toch.

 Een beetje laat de smaak te pakken gekregen, maar alles wat nu nog, zo voor de winter gedaan kan worden is mooi meegenomen. Natuurlijk heb ik dan direct mijn verlanglijst paraat. Het is tenslotte avond. Dan lijkt alles mogelijk. Dat is 's morgens meestal anders. Een leeg en schoongemaakt gastenhuis lijkt me een mooi streven. Dat mag niet meer dan een of twee dagen kosten tussen het houthakken door. En dan nog iets met de tuin of meer uit de tuin en ook het verder opruimen van de schuur zou niet verkeerd zijn. En dan hou ik me bewust in.

 Eerst zien hoe we morgen de dag tegemoet treden. Ik heb goede hoop, dat het weer een stuk beter gaat. We weer de deur uit kunnen en dat soort dingen. Bovendien hoef ik morgen nog niks van mezelf. Dat biedt altijd kansen op onverwachte activiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten