donderdag 7 november 2019

K&K

 Mezelf eeen vrije dag gegund. Weinig gezien van de verontschuldigende regen, maar om dan weer naar huis te gaan, omdat het droog blijft, is ook zo wat. Vooral wat lopen neuzen. Daar neem ik me op een boodschappendag zelden de tijd voor. Dan is het scoren, een afgezwakte vorm van winkelwagen vullen in een minuut. Het is op zo'n neusdag niet zo handig om de telefoon thuis te laten liggen. Daar staan de geheugensteuntjes in voor de extra's, die ik misschien wil kopen.

 Gelukkig ben ik niet geheel onthand door de afwezigheid van mijn externe geheugen. Bovendien had ik helemaal niet zo'n zin om weer met concrete doelen bezig te zijn. Gewoon de paden in en de stellages langs, zien wat er allemaal te zien is. We moeten nog steeds iets met tegelwerk voor de tuinkamer, een douche voor het gastenhuis,, etc. Aan die zaken nieteens toegekomen.

 Bitjes voor mijn schroefboormachine gezocht en gevonden. Heb je zo'n hele doos met tig varianten als kruiskop, torx, inbus, etc. en uiteindelijk werk je met een of twee stuks en verslijt die of raakt ze kwijt. Dan is zo'n hele set natuurlijk onzin, al staan die sets prominenter in de étalage dan de losse bitjes. Maar afgehandeld.

 Zo nog wat van die kleine dingen afgehandeld en niet alleen in de bouwmarkten. Uiteindelijk ook iets groots mee naar huis gesleept. En bij 100 kg mag het echt slepen heten. Een hoekkachel voor in mijn aanstaande klushok. Dat 'hok' is nog niet aan klussen laat staan een kachel toe, maar Mariana's deel, vol gezet met potplanten binnen niet al te lange tijd wel. De kachel, die daar moet komen te staan, kost nog aardig wat werk zowel qua verplaatsen als schoonmaken. Dus dit lijkt een goede tussenoplossing. Weer een kleine stoelendans, maar helaas is dat niet altijd te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten