dinsdag 19 november 2019

Invulling

 Na de voorgenomen partij hout hakken vanmiddag nog ruim tijd over voor iets anders. Het gastenhuisje verder leeg ruimen leek me de meest geschikte klus qua moment en prioriteit. Dan pak je dit, verplaats je dat, raap weer iets anders bij elkaar en op een gegeven moment een Grolsch gepakt en op een kleuterstoeltje plaats genomen.

 De plek moet afgewerkt en ingericht worden. Een idee over de richting waarin dat de bedoeling is, zou prettig zijn. Maar niks. Geen rinkelende bel. Geen brandende lampjes. Enkel een dwalende blik die van het ene voorwerp naar het andere springt. Hoe minder zooi, hoe moeilijker te verplaatsen. Waar moet/kan het heen zonder dat het straks weer ergens in de weg staat.

 Maar terug naar die inrichting en afwerking. Wat gaan we d'r van maken? Strak, zielloos en functioneel? Rustieke 'gezelligheid'? Of geef ik Mariana helemaal de vrije hand? Stuccen? Geheel of gedeeltelijk? Dichte, gemetselde afscheidingen of glas? Geen beeldvorming voor het moment. Verzink in een totaal gebrek aan invulling. Enkel mijn ogen maken rondjes. Waarom is me dit niet eerder opgevallen? Is het de bekende brug te ver of gewoon een tijdelijk blanco?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten