vrijdag 22 november 2019

Bijtrekken

 Inmiddels meer naast dan in bed maar voor de rest nog niet geschikt om een oorlog mee te winnen. Vooralsnog doe ik vrijwel niets. Ik maak me van het koken af, maar dat is ook alles. Die ongein verknoeit toch gauw meer dan de helft van een week. Een beetje staren naar het plafond. Nu is het plafond in de slaapkamer best aardig om te zien, maar ook weer niet zo bijzonder, dat je er na uren nog nwe dingen in ontdekt.

 En dan het volkomen desinteresse in het doen van ook maar iets. Lusteloosheid in het kwadraat. Het lijkt wat op die momenten, waarop je het ff helmaal niet meer ziet zitten. Ervaring genoeg in deze. Gelukkig alweer jaren geleden. En bij het niet meer zien zitten is het vooral een kwestie van zinloosheid, die je initiatief doodslaat. Nu is er niet eens iets dood te slaan. Gewoon blanco. Alles wat je je bedenkt is alweer uitgewist, voordat je het teneinde hebt gedacht.

 Het flitsend ogende afsprakensysteem via het internet werkt niet. Vandaag maar eens langs gaan. Heb nog een paar andere zaken te regelen. Zien hoever de energie reikt. Als het goed is zou een beetje beweging geen kwaad moeten kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten