vrijdag 29 november 2019

Ongecoördineerd

 Man, man, man wat een geklungel weer. Organisatie is een woord waar ze hier echt de betekenis niet van snappen. Procedures worden bekend verondersteld. Vertelt wordt je niks. Privé is er nauwelijks. Dingen hangen van personen af en kunnen onaangekondigd veranderen. Noodzakelijke spullen worden niet verstrekt. En ga ze maar door.

 Ik zie mezelf als een redelijk begripvol en niet lastig persoon, maar ik heb zo mijn grenzen. Als je al met drie personen over meerdere dagen te maken hebt gemaakt en niemand zegt iets over wat later als vanzelfsprekend wordt verondersteld, daar begint bij mij iets te koken. En wie moet je aanspreken? In dit soort chaotisch functionerende systemen is een verantwoordelijke ver te zoeken. Je komt er uiteindelijk wel uit, maar dat is dankzij en ten koste van jezelf niet van het systeem. Dan krijg je vanzelf de hier ingeburgerde en zeer irritante gewoonte dat iedereen, overal maar naar binnen loopt of mensen aanklampt om vrgn te stellen.

 Volgende week verder. Voorlopig ff d'r van af. Bezinktijd. Je doet dit al niet voor je plezier en dan lijkt het me een goed idee als het systeem tenminste foutloos en soepel functioneert. Kan mijn ergernis beter voor mijn eigen missers bewaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten