vrijdag 29 november 2019

Kittig

 Af en toe een vogeltje een muis of een spin die het niet overleven door een kat, wat een drama! De kat staat nu in het rijtje van het stikstofprobleem, CO2 probleem en #metoo.

 De grote bomenkap in Nederland, die maar stilletjes doorgaat, is het grote probleem voor de vogels. De Nederlandse weldoorvoede kat, die tegenwoordig bijna te lui is om een vogeltje te vangen, krijgt de schuld.

 En zo vinden we elke dag wel iets anders om over te zeiken en zeuren. Wat een walgelijk verwijfd volkje zijn we geworden zeg.

 Ergens in Nederland zit een Geheim Troll Overleg (GTO). Gedoseerd worden volledig irrelevante onderwerpen strategisch gelanceerd op het moment dat hoofdpijndossies hoofdnieuws dreigen te worden.

 Er is een wetmatigheid in het leven: overal waar de overheid verschijnt om een zogenaamd probleem op te lossen worden de problemen alleen maar groter. En komen er nog meer problemen bij.

 De Taoïsten van weleer schreven het eerder ook al. Hoe meer regels je maakt, hoe meer overtreders je krijgt. Uiteindelijk wordt iedereen een crimineel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten