donderdag 14 november 2019

Afwezigheid

 Hoewel ik nog steeds niet weet wat ik van die tweedaagse Italiaanse interesse moet denken, valt het wel op als het zoals vandaag uitblijft. Ik had gehoopt dat GA me meer inzicht zou verschaffen, maar die ziet het Italiaanse interesse helemaal niet. Dus kan ik verder fantaseren over wat achter de pageviews uit die hoek schuil zou kunnen gaan.

 Pageviews op twee verschillende OS-Browser combinaties. Lijkt me stug als dat twee personen zijn, die inmiddels meer dan twee jaar exact op hetzelfde moment op mijn blog rondsnuffelen. Waarom echter één persoon op twee verschillende manieren naar mijn blog kijkt, kan ik me ook niet verklaren. Moeten al bijna twee verschillende apparaten zijn. Waarom zou je op één apparaat twee programma's opstarten als je dat makkelijk in één en hetzelfde programma kunt oplossen met meerdere tabbladen.

 Anderzijds is het ook niet echt logisch om hetzelfde blog op hetzelfde moment op twee verschillende apparaten te bekijken. Bijvoorbeeld laptop en Pc. Het zou al bijna betekenen, dat je op het ene apparaat ergens mee bezig bent met/op het blog en op het andere ondertussen bekijkt wat er 'te halen' valt. Ik bedenk ook maar wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten