dinsdag 30 april 2019

Betrekken

 Het zijn wel 'ns swingendere tijden geweest. Moeilijk te zeggen welk voorval de druk over de kritieke waarde heeft weten te pushen. Teveel wat mindere zaken bij elkaar de laatste tijd. De vele kleintjes die één grote maken. Het weer is er eentje van, omdat het me uit de tuin houd en ik de achterstand snel zie oplopen. Maar er zijn ook nog steeds de slepende zaken, die op momenten als deze meer gewicht krijgen, dan ze normaal gesproken hebben. En een hoop daar tussen in, waarvan het dode katje er maar één is.

 Actie is gewenst. In Frankrijk stapte ik dan in de auto en slingerde naar Thivier en verder door naar plekken als Brantôme. Vandaag geprobeerd of dat ook digitaal van Pori naar Terni lukt, maar dat werkt anders. Het maakt rustig, maar ik ben niet speciaal onrustig. Dus dat is een overbodig effect en bijkomstig slaapverwekkend, waar ik niet op zit te wachten. Wat het niet doet, is me oppeppen, enthousiaster maken, de betrokken horizont schoon blazen, etc. Het was dan altijd wel afwachten of het verkregen effect ook bij thuiskomst stand hield, maar voor de duur van het (onder)weg zijn functioneerde het in het algemeen probleemloos.

 Het morgen over een andere boeg gooien. Indien nodig, maar daar durf ik wel een doos dure champagne om te verwedden. Ken mijn huidige ik iets langer dan gisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten