dinsdag 9 april 2019

Bijstellen

 Verkeerd gegokt. Het was al enigszins a-typisch zonder hartkloppingen en zweten maar koortsaanvallen zijn geen onderdeel van een paniekaanval. Dus toch iets verkeerd met het eten? Typisch dat ik er alleen last van heb gehad terwijl een groep van ongeveer 30 personen hetzelfde heeft gehad. Ook zou ik dan braken en/of diaree verwachten, wat beide niet het geval is geweest. Maar wat het ook is, het verhaal is nog niet afgelopen.

 Vannacht dus liggen baden in mijn zweet. Vervelend omdraaien in bed is dat. Wat kleding aangetrokken om het ergste op te vangen maar die kon ik al gauw verwisselen. Typisch dat de crises steed in de kleine uurtjes de kop op steken. Het lichaam in rust rukt de schoonmaakploeg uit.

 Inmiddels wel weer wat meer mens, al voelt de onderrug nog steeds alsof ik er doorheen ben gegaan. Ik zie het nog geen actieve dag worden. De aannemer had beloofd om morgen te beginnen maar heeft dat (zoals te verwachten was) een paar dagen doorgeschoven. Maar geen probleem van gemaakt. Komt me wel goed uit. Voor ik een beetje normaal uit de voeten kan, zijn we een paar dagen verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten