donderdag 18 april 2019

Groen(te)

 Het grootste deel van de middag bezig geweest met plantjes en geïmproviseerde potjes èn alles wat daar tussendoor kwam. Leuk zo'n aannemer die z'n werklui dropt en wat anders gaat doen. Kan ik mooi aannemer spelen, maar wie betaalt dat? Hij krijgt het voordeel van de twijfel vanwege toestanden met z'n vrouw. Een gespierde spijker, die in korte tijd aardig wat kilo's kwijtraakt, zou nog weleens niet goed kunnen zijn. Is allemaal niet makkelijk in te schatten. Hij ligt zelf ook voor iedere schijt in een privékliniek. Op die manier heb je een beheersprobleem op het financiële vlak, ondanks de verhoudingsgewijs goede inkomens, die ze als tweeverdieners bij elkaar leggen.

 Maar goed, een slechte gezondheid wens je ook het minder sympathieke deel van je kennissenkring niet toe en daar horen ze niet eens bij ondanks al het gezeik van het afgelopen jaar. Maar maakt niet uit. Tussen al die oneigenlijke werkzaamheden door 64 platic bekertjes gevuld met pootgrond en daar potentiële tuinggegadigden in gestopt. Nu hopen, dat ik het beter heb gedaan, dan bij die wegkwijnende partij mini-tomaatplanten.

 Ik heb met dit soort werk weinig ervaring. Me altijd beperkt tot wat direct in de koude grond gezaaid komen worden of als pootbare plant te koop was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten