donderdag 11 april 2019

Foutje

 Ach, gisteravond met mijn duffe kop op de verkeerde knop gedrukt .... de laatste bijdrage was helemaal niet klaar voor publicatie. Enkel een aanzet tot vanwege een aantal zaken die ook heel anders gezien zouden kunnen worden. Maar oké, er staan geen wereldschokkende ontboezemingen in. Ergens vandaag volgt misschien wat het had moeten zijn, voordat ik het normaal gesproken de wereld ingegooid zou hebben.

 Ik weet alleen nog, dat ik de boel vrij abrupt heb afgesloten. Het idee kwam als een moker uit onverwachte hoek. Inmiddels allang weer gereduceerd tot een onschuldig hammertje-tik. Qua wat allemaal mogelijk is, heb ik best wat van een hypogonder, maar als het op concretiseren aankomt gaat een hoop onzin linea-recta bij het afval. Die kant is te nuchter om zich door ieder ideetje op sleeptouw te laten nemen. Zo ook dit idee. Hoe precies het ook in eerste instantie lijkt te passen. De dramatische versie komt niet door de ballotage-commissie. Zo is er dus een mogelijkheid bij gekomen en schiet ik qua duidelijkheid weinig op. Komt de doodgewone griep ook weer in beeld, al kan die zich ook niet op 'typisch zijnde' beroepen.

 Ondertussen gaat het niet slechter om het eufemistisch uit te drukken. De golf gaat weer naar beneden. Het schiet kortom niet op. Mijn geduld begint op te raken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten